Over Sporty

Bijna de helft van alle volwassenen in Nederland kampt met overgewicht. Dat is de helft te veel, wat ons betreft! Natuurlijk zijn er mensen die er niks aan kunnen doen. Zij zijn bijvoorbeeld door medicijngebruik veel aangekomen. Dat betekent echter niet dat je je gezonde levensstijl gelijk moet loslaten.

Het is dus geen verwijt dat we maken, wel een advies dat we geven. Op sporty.nl geven we dat advies door blogs te schrijven over alles dat met Sporten, Fitness en Gezondheid te maken heeft. We weten namelijk al een lange tijd dat een gezonde levensstijl een positieve invloed heeft op ons lichaam, maar ook zeker op onze geest. 

Ben je benieuwd hoeveel eiwit er in een ei zit, wat bijvoorbeeld een bittere smaak in je mond over je gezondheid zegt of waar je de beste, goedkope fietspomp vindt? Surf dan nog liever vandaag dan morgen naar sporty.nl, voor al het advies waarvan je niet wist dat je het nodig had. 

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@sporty.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.