Cody Gakpo: vriendin, salaris, geloof, leeftijd en meer

0 Shares
0
0
0

Wanneer we aan goeie voetballers denken dan zijn spelers uit landen als Spanje en Italië de eerste die bij ons te binnen schieten. Nu kent Nederland ook een aantal ontzettend goede spelers. Zo is Cody Gakpo een van de meest veelbelovende spelers van dit moment. Door zijn belangrijke rol binnen PSV Eindhoven. Heb jij altijd al meer willen weten over Cody Gakpo en over zijn persoonlijke leven dan val je vandaag met de neus in de boter. In dit artikel vind je namelijk de belangrijkste info terug over deze voetballer. Door dit goed door te lezen krijg je een zo volledig mogelijk beeld over wat er precies schuilgaat achter zijn persona!

De opkomst van Cody

We laten je verderop in dit artikel nog veel meer zien over het persoonlijke leven van Cody Gakpo. Maar voor het zover is willen we toch even kijken naar zijn opkomst en jeugd. Dit heeft hem namelijk gevormd tot de speler die hij op dit moment is. Cody Gakpo, is geboren op 7 mei 1999 in Eindhoven. Heel zijn jeugd heeft hij dan ook in het zuiden van het land gewoond. In Eindhoven stond hij al snel bekend als een voetballer die grote ogen wist te slaan met zijn uitzonderlijke vaardigheden en zijn gevoel voor de bal. Hij begon zijn carrière in de jeugdopleiding van PSV Eindhoven en trok al snel de aandacht van coaches die op zoek waren naar talent. Cody zijn snelheid, behendigheid en technische bekwaamheid maakten hem tot een geduchte kracht op het veld.

Cody Gakpo’s opkomst naar de top is toch wel indrukwekkend te noemen ten opzichte van andere spelers. Nadat hij de jeugdopleiding van PSV Eindhoven doorliep, maakte hij in 2018 zijn debuut in het eerste elftal. Sindsdien heeft hij grote stappen gemaakt en heeft hij laten zien dat hij doelpunten kan maken en de beste assists van de Eurodivisie kan geven. Zijn bijdragen hebben PSV geholpen om nogmaals te laten zien dat zij niet zomaar een club zijn.

Groot aantal wedstrijden gespeeld

Bij PSV heeft Gakpo de kans gekregen om zowel in de binnenlandse als in de Europese competitie uit te komen. Zijn vermogen om verdedigers op te vangen, kansen te creëren op het veld en de beste hoek op te zoeken heeft hem tot een waardevolle aanwinst voor het team gemaakt. Naast zijn binnenlandse prestaties heeft Cody Gakpo ook in Europese competities gespeeld. Hij vertegenwoordigde PSV in de UEFA Europa League. Hier speelden ze tegen de beste tegenstanders uit heel Europa, waaronder clubs als PSG en FC Barcelona. Door deze ervaringen heeft hij zijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen om een nog hoger niveau te bereiken.

Salaris en mogelijke transfers

Hoewel Gakpo tot nu toe verbonden is aan zijn oude club PSV Eindhoven, zijn er ook speculaties en belangstelling van andere clubs. Zijn indrukwekkende prestaties hebben de aandacht getrokken van Europese topclubs en geruchten over mogelijke transfers aangewakkerd. Tot op heden blijft Cody zich echter inzetten voor zijn ontwikkeling bij PSV en blijft hij hier om en bijdrage te leveren aan het succes van het team. Hij verdiend overigens prima bij PSV. Op dit moment sleep hij hier jaarlijks een salaris van zo’n € 3.000.000 euro binnen, Om nog niet eens te beginnen over de bonussen die hier bovenop komen.

De invloed van zijn geloof

Een aspect dat Cody Gakpo onderscheidt is zijn diepgewortelde geloof. Hij staat bekend als een vroom christen en zijn geloof speelt een belangrijke rol in zijn leven en carrière. Cody’s geloof is voor hem dan ook een echte bron van inspiratie en kracht. Zijn geloofd helpt hem zowel op als buiten het veld. Het vormt zijn karakter en hij gaat iedere week naar de kerk. Daarnaast heeft hij in interviews aangegeven dat hij voor iedere wedstrijd bidt om extra kracht, iets wat toch wel blijk te helpen. Hij probeert jongeren ook dichter bij het geloof te krijgen. Door onze andere social media posts over het geloofd tracht hij om de christelijke waarden weer nieuw leven in te blazen.

Persoonlijk leven en relaties

Hoewel het privéleven van Cody Gakpo vaak privé wordt gehouden, is het bekend dat hij veel waarde hecht aan zijn relatie met Noa van der Bij. Zijn vriendin werkt op dit moment als booker bij een modellenbureau. Op dit moment hebben ze nog geen kinderen, al is de kans groot dat deze er wel ooit zullen komen. Gakpo houdt overigens wel van een zekere mate van privacy. Hierdoor kan hij zich namelijk beter concentreren op zijn training. Mocht hij ooit een kleintje krijgen dan is de kans klein dat hij dit aan iedereen laat weten op social media.

Het liefdadigheidswerk van Gakpo

Naast zijn voetbalcarrière is Cody Gakpo ook betrokken bij gemeenschapswerk en liefdadigheid. Als rolmodel voor jonge voetballers erkent hij het belang van teruggeven. Hij gebruikt zijn rol als bekende voetballer dan ook echt voor het creëren van een positieve impact op de wereld om hem heen. Of het nu gaat om het ondersteunen van lokale initiatieven in Eindhoven, het bezoeken van zieke kinderen of het deelnemen aan liefdadigheidsevenementen, Cody laat zien dat hij een verschil wilt maken voor anderen. Dit maakt hem dan ook echt tot een van de meest charismatische spelers van dit moment.  

Een speler om op te letten

Als je van voetbal houdt dan moet je ook wel van Cody Gakpo houden. Door zijn snelheid en zijn souplesse op het veld lukt het hem altijd weer om de mooiste doelpunten te scoren. Niet voor niets dat PSV Eindhoven er alles aan zal doen om deze speler bij het team te houden. Naarmate Cody Gakpo groter wordt zal hij voor een keuze komen te staan. Gaat hij voor het grote geld? Of houdt hij vast aan de club waar hij zijn carrière aan te danken heeft. In ieder geval is Cody Gakpo een speler om de komende tijd goed op te letten.

0 Shares
Ook interessant