Verzorgingsproducten duur? Niet op deze manier!

0 Shares
0
0
0

Wanneer je gaat sporten, denk je misschien niet meteen aan huidverzorging. Toch is het heel belangrijk dat je je huid voor het sporten en na het sporten goed verzorgt. Dat doe je door onder meer grondig te reinigen. Doe je dat niet, dan kun je na het sporten last krijgen van je huid. Dat is zonde, want dat is immers niet waarvoor je je voor het zweet werkt. Veel mensen vinden verzorgingsproducten duur. Daar hebben we goed nieuws voor: het kan goedkoper! 

Zijn dure huidverzorgingsproducten beter?

Helaas voor de merkenfanaten: een duurder skincare product is niet beter dan een goedkopere variant. Heb je een potje van veertig euro in de kast liggen, dan hebben we slecht nieuws: waarschijnlijk was je met een goedkoper potje net zo goed af geweest. Het is dan weer niet zo dat goedkopere merken beter zijn dan duurdere merken. Het is om het even.

Vaak hangt de prijs af van de verpakking van het potje. De basiscrème bestaat vaak uit water, vet, emulgator en een verdikkingsmiddel. Kosten: iets meer dan een euro. De luchtdichte verpakking, bedrukking van de verpakking, marketingcampagne, antioxidanten en onderzoekskosten zorgen dan weer voor een hogere prijs. In principe kun je het dus prima af met een potje van een onbekend merk, dat je voor een paar euro vindt. Wel is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar het product dat je op het oog hebt.

Deze verzorgingsproducten kun je goedkoop vinden

Een hydraterende serum, een comfortabele gel of een toner voor op je huid: je kunt het allemaal relatief goedkoop vinden. Je moet alleen even weten waar je deze producten het goedkoopst vindt. Gelukkig hebben we tegenwoordig het internet om producten met elkaar te vergelijken. Nu we weten dat de prijs eigenlijk niet zoveel zegt over de kwaliteit, kan het lonen om eens een keer voor dat goedkopere potje te gaan. Je zou er zelfs eentje van AliExpress kunnen halen. Met een kortingscode van AliExpress bespaar je flink op je volgende bestelling.

Je kunt moisturizer gebruiken om ervoor te zorgen dat je huid niet zo rood wordt na het sporten. Na het sporten gebruik je een dun laagje BB-cream om ervoor te zorgen dat je toch nog wat foundation hebt. En raad eens? Ook deze crème is prima voor een betaalbare prijs te vinden. 

Kopen met korting

Wil je wel graag verzorgingsproducten van een bekend merk kopen? Houd dan de kortingen in de gaten. Vaak kun je met een kortingscode aardig besparen. Zo weten we bijvoorbeeld dat een kortingscode voor Amazon voor een flinke besparing op je favoriete verzorgingsproducten kan zorgen. Amazon is sowieso een aardig goudmijntje: de prijzen zijn hier vaak veel lager dan bij andere (web)winkels. 

0 Shares
Ook interessant