Beste Nekmassage apparaat (beoordeeld in 2023)

0 Shares
0
0
0

Best beoordeelde nekmassage apparaat – onze nummer 1 van 2023 

Wij hebben gekeken naar verschillende nekmassage apparaten, en zijn tot de conclusie gekomen dat het Auronic Shiatsu Nekmassage apparaat als beste uit de test komt. Hij heeft ontzettend veel reviews en uit de 600 reviews heeft hij een beoordeling van meer dan 4,4 sterren. Later in dit artikel vertellen wij nog meer over dit nekmassage apparaat, en zijn voordelen.

Introductie 

In dit artikel vind je alles over een nekmassage apparaat. Zo vertellen wij je over de voordelen van een nekmassage apparaat, maar geven wij je ook de 5 beste producten. Wanneer je geen partner in huis hebt die je af en toe een flinke massage kan geven, dan kan een nekmassage apparaat ontzettend fijn zijn. Ook is het bewezen dat een dagelijkse massage zorgt voor minder stress en je spieren ontspant. Wanneer je ook nog warmte toepast zullen je spieren nog beter zullen ontspannen. 

Er zijn verschillende redenen om een nekmassage apparaat te komen. Maar de voornaamste is toch dat je wil ontspannen, wij zullen daarom letten op het comfort van de producten. Maar ook krijg je van ons nog 5belangrijke punten om op te letten bij het aanschaffen van een nekmassage apparaat.  

Kooptips: 5 belangrijke dingen om naar te kijken bij het aanschaffen van een goed nekmassage apparaat

Wil jij graag een nekmassage apparaat aanschaffen? Hier volgen vijf tips om op te letten bij het aanschaffen van een nekmassage apparaat

  1. De prijs 

Als we heel eerlijk zijn kijken we altijd eerst naar de prijs. Een goed nekmassage apparaat kost tussen de 50 en 100 euro. Daarboven wordt het al snel een professioneel nekmassage apparaat. Het is dus maar wat je wil betalen voor een goede massage. 

2. Verschillende massagestijlen 

Net als dat je bij een masseur de massagestijl misschien wel of juist niet prettig zal vinden, is dat ook het geval bij een nekmassage apparaat. Zo zijn er verschillende stijlen, van een massage apparaat met warmte functie of met massageknoppen. Maar het kan ook zijn dat je een nekmassage apparaat hebt met trilling of compressiefuncties. Bekijk welke stijl het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. 

3. Draagbaarheid 

meenemen, of past hij niet eens in je tas? Wanneer je bijvoorbeeld op je werk wil zitten met een nekmassage apparaat dan kan een compact design erg handig zijn. Gebruik je hem alleen thuis, dan maakt de draagbaarheid al iets minder uit. 

4. Kwaliteit 

Een nekmassage apparaat koop je natuurlijk om langdurig te gebruiken. Je wil misschien wel iedere dag opnieuw een heerlijke massage. Wanneer je minder betaald aan een nekmassage apparaat, heb je grote kans dat de kwaliteit ook tegen gaat vallen. Daarnaast is het niet echt duurzaam om een nekmassage apparaat na x keer gebruiken alweer in de prullenbak te moeten gooien. 

5. Intensiteit 

Hou jij van een stevige massage, dan is dat iets om op te letten bij het aanschaffen van een nekmassage apparaat. Want de intensiteit verschild behoorlijk. Zo zijn er massage apparaten die een zachte en gevoelige massage geven, maar misschien wordt je liever lekker gekneed. Dat is zeker iets om op te letten bij het aanschaffen van een nekmassage apparaat. 

250 woorden (5 per kopje)

5 Beste producten 

#1 Auronic Shiatsu nekmassage apparaat 

Jij wil gewoon heerlijk ontspannen op de beste manier. Je hebt geen zin om hier te veel voor te betalen, of een slecht product thuis gestuurd te krijgen. Een mooi product voor een schappelijke prijs is waar je naar opzoek bent. Dan komen wij voor je uit bij het Auronic Shiatsu nekmassage apparaat. Dit is een nekmassage apparaat die nog geen 50 euro kost en zeer geschikt is om overal mee naartoe te nemen. Wij kijken altijd naar wat anderen vinden van een dergelijk apparaat. Bij het nekmassage apparaat van Auronic zien we alleen maar lovende berichten. Ze hebben dan ook het meest beoordeelde nekmassage apparaat dat op dit moment op de markt is. 

Hij heeft verschillende functies. Zo sluit hij na 15 minuten automatisch af. Hierdoor zal hij nooit oververhit raken. De beschermde functie zorgt er dus voor dat je hem veilig kan gebruiken. We raden daarom aan hem even te laten koelen na gebruik. Dit kan al in 5 tot 10 minuten tijd. Het is ook beter voor je nek om een beetje rust in te bouwen na iedere sessie. 

Het ideale aan de Auronic Shiatsu is dat je de warmte zelf kan instellen. Vind je 40 graden te warm, dan zet je hem toch gewoon een aantal graden naar beneden. Dit is uniek wanneer we kijken naar andere nekmassage apparaten. Over het algemeen hebben ze deze functie niet. 

Daarbij is dit nekmassage apparaat gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Je hebt 8 verschillende massage koppen die allemaal onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Hierdoor word je op de beste manier gemasseerd. Het laatste waar wij toch erg over te spreken zijn is de intensiteitsstand. Want het kan natuurlijk zijn dat je de ene keer zin hebt in een stevige behandeling, en de andere keer een rustigere massage wil. Met de verschillende intensiteitsstanden kan je zelf beslissen hoe hard of hoe zacht je hem zet. Daarmee kan je dus zelf je massage bepalen. 

#2 Sanbo WL20 draadloos nekmassage apparaat

Op onze nummer twee komt een draadloos nekmassage apparaat. Hoe ideaal is het om een nekmassage apparaat te hebben die je overal mee naartoe kan nemen. Van de auto tot zelfs in het vliegtuig. Dit is een massageapparaat voor gebruik op iedere moment, waar je ook maar bent. Het Sanbo WL20 draadloos nekmassage apparaat heeft veel verschillende functies, maar vooral het feit dat hij zo handzaam is maakt hem uniek. Want de meeste nekmassage apparaten zijn alleen met snoer, hierdoor ben je niet zo handzaam. Daarbij is hij compact waardoor je hem gemakkelijk in je tas kan meenemen. 

Een nekmassage apparaat zoals deze is er niet een die zomaar is geproduceerd. Zo is er een team van wetenschappers geweest die de Sanbo WL20 heeft ontworpen. Deze zijn gespecialiseerd op gebied van nekmassages zoals echte masseurs, maar ook fysiotherapeuten. Hierdoor kan jij alles uit dit nekmassage apparaat halen dat je maar wil. Zo kan je hem ook gebruiken in bijvoorbeeld je herstel. Er zijn zelf praktijken die gebruik maken van de Sanbo WL20, dit om toch warmte gemakkelijk te kunnen toepassen in hun massages. 

Je kan dit nekmassage apparaat gemakkelijk vastmaken aan je stoel of zitten. Hierdoor kan je gewoon blijven werken terwijl je een heerlijke massage krijgt. Het is het beste om hiervoor een ergonomische stoel te gebruiken. Dit zodat je gewoon rechtop kan blijven zitten terwijl je aan het werk bent. Er zitten in totaal 8 verschillende massage koppen op dit massage apparaat. Deze zorgen ervoor dat je op de meest hardnekkige plekken gemasseerd wordt. Een 2000 mAh Accu is ingebouwd in dit nekmassage apparaat. Hierdoor kan je ten alle tijden genieten van een heerlijke massage. Hij gaat tot wel 5 uur mee na het opladen. Dit is lang genoeg om jou van verschillende massages te kunnen voorzien. Met recht staat dit massage apparaat daarom op de tweede plek.

Je kan bij de Sano WL20 ook kiezen voor een extra, dit zijn de schouderdelen. Deze kan je bevestigen wanneer je maar wil. Is deze misschien meer voor jou kijk dan naar de Sanbo WL30 hieronder. 

#3 Sanbo WL30 Draadloos nekmassage apparaat 

De Sanbo WL30 draadloos nekmassage apparaat is extra op de Sanbo WL20. Hij heeft namelijk een extra functie die speciaal is gemaakt voor in de nek. Heirdoor kan je hem nog makkelijker overal mee naartoe nemen. Veel mensen zijn dan ook erg te spreken over dit extraatje van Sanbo. Door het draadloze gebruik, kan je zelf bepalen waar je gaat en staat. Zo kan je thuis, op de bank, je kan lekker in de auto genieten en zelf wanneer je op vakantie gaat. Het is een heerlijk ontspanningsmassage apparaat en verslaat veel van de massageapparaten die op dit moment ook te koop zijn. Dit is vooral omdat hij net als zijn voorganger draadloos van aard is, maar ook de werking heerlijk krachtig is. 

Het minpunt is willen we graag mee beginnen. Zo zeggen gebruikers dat hij als krachtig kan worden ervaren. Dit is voor anderen weer de reden om dit nekmassage apparaat aan te schaffen. Wanneer je een stevige massage verwacht dan is dit misschien wel het apparaat voor jou. Maar wanneer je liever een rustige aanpak hebt met een minder hoge intensiteit kan je beter een ander nekmassage apparaat aanschaffen. Toch betekent het niet dat hij enkel op een hoge intensiteit kan draaien. Hij heeft namelijk 3 verschillend intensiteiten en die kan je zelf instellen of met elkaar afwisselen. Met de 8 verschillende massage koppen word je op ieder punt heerlijk gemasseerd. 

Je krijg dus bij dit nekmassage apparaat extra toebehoren. Deze kunnen ervoor zorgen dat je nog een intensere en betere ervaring krijgt. Dit vooral omdat je hem niet in positie hoeft te brengen. Je hangt hem gemakkelijk om je nek en de massage kan van start gaan wanneer jij maar wil. Dat is toch echt waar je naar opzoek bent? Wij geven dit nekmassage apparaat daarom een plek op nummer drie in de lijst.  

#4 BrellaVio XL nekmassage apparaat 

We komen nu uit bij een iets duurder nekmassage apparaat dan jij waarschijnlijk gewend bent. Dit is de Brellavio XL nekmassage apparaat. Deze is geschikt om zowel draadloos als met snoer te gebruiken. Draadloos gaat hij in totaal zo’n twee uur mee. Dit is genoeg om lang te genieten van een heerlijke massage. Ook is het voordeel van dit nekmassage apparaat dat je er een massage bal bij krijgt. Deze massagebal kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de punten die niet lekker worden gemasseerd. Of je gebruikt hem gedurende jouw massage voor je benen, billen of armen. Zo kan je een ultieme ervaring beleven in plaats van een massage op enkel een paar gecentreerde plekken. 

Er zit een ingebouwde timer op dit nekmassage apparaat. Deze timer zorgt ervoor dat hij na 15 minuten vanzelf afsluit. Het kan namelijk goed zijn dat je gedurende de heerlijke massage zo aan het genieten bent dat je in slaap valt. Op dat moment wil je ervoor zorgen dat het massage apparaat niet te heet wordt. Hiervoor hebben ze een timer bedacht om in te bouwen. Natuurlijk heeft hij ook een eigen aan/uit knop en kan je zelf beslissen wanneer je hem weer opnieuw aanzet of juist uitzet. 

Bij Brellavio willen ze dat jij 100% tevreden bent met je product. Daarom hebben ze een 100% tevredenheidsgarantie in het leven geroepen. Wanneer jij na 30 dagen proberen niet tevreden bent kan je hem kosteloos retourneren en krijg jij jouw geld terug. Omdat dit nekmassage apparaat een stuk duurder is dan vele anderen, is dat ontzettend handig. 

Het is daarnaast een erg comfortabel nekmassage apparaat. Hij is namelijk gemaakt van PU leer. Dit zorgt ervoor dat je materiaal in je nek hebt liggen dat lekker aanvoelt. In principe is hij gemaakt voor iedereen, dus voor alle grotes. De afmetingen zijn +/- 60cm bij 40cm. Dat is een goed afmeting voor een gemiddeld lichaam. Jouw vastzittende spieren en gewrichten zullen verdwijnen wanneer je gebruik maakt van dit massage apparaat van Brellavio XL. 

#5 Vitalic Premium Shiatsu nekmassage apparaat 

Heb je regelmatig last van spierpijn? Ben jij een sporter of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen? Dan is dit nekmassage kussen wat voor jou. Niet alleen omdat je hem goed voor je nek kan gebruiken, maar hij is multifunctioneel inzetbaar. Zo kan je hem ook voor je voeten, onderrug, borst of benen gebruiken. Dat is de reden dat hij van ons een plekje krijgt op nummer 5 in de lijst. Een bezoekje aan de masseur is niet meer nodig en zelfs weggegooid geld wanneer je dit heerlijke massage apparaat in handen hebt. Van de auto tot op het kantoor, maar ook gewoon thuis op de bank kan jij nu genieten van een heerlijke massage. 

Misschien wil jij een niet zo’n intense massage ervaren. Wanneer je gewoon iets milder wil, dan kan je dit nekmassage apparaat ook gebruiken. Je krijgt namelijk een extra kussen bijgeleverd. Deze kan je als cover over het nekmassage apparaat doen. Hierdoor zal je de nekmassage veel minder intens ervaren. De reden dat hij op de laatste plek komt in onze lijst, is omdat hij geen verschillende standen heeft. Zo kan je genieten van een massage, maar wel met een vaste stand. Wel heeft hij een warmtefunctie, dit is wat niet alle nekmassage apparaten hebben. 

Het Vitalic Premium Shiatsu nekmassage apparaat heeft een extra lange stroomkabel van maar liefst twee meter. Wanneer de accu leeg is kan je daardoor toch inpluggen en gewoon op de bank blijven liggen. Je hoeft niet bij het stopcontact te gaan zitten door deze lange laadkabel. Je krijgt bij dit massage apparaat ook een bevestigingsband. Deze kan je gemakkelijk vastmaken aan iedere stoel. Zo blijft hij ten alle tijden in positie en gaat die niet schuiven. 

Er is gebruik gemaakt van een speciaal ademend membraam. Deze zorgt ervoor dat je op de plekken waar je masseert niet snel zal gaan zweten. Hij is zacht ademende en voelt hierdoor tijdens een massage prettig aan op de huid. Dit nekmassage apparaat zal je helpen om nekklachten te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor mee mobiliteit en een verbeterde bloedcirculatie. Wij vinden dit misschien wel het beste multifunctionele nekmassage apparaat dat op dit moment op de markt is. 

Conclusie 

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat er een groot verschil zit tussen de nekmassage apparaten. Voor een tientje meer of minder heb je al een heel ander apparaat. Zo kan je in sommige gevallen beter 10 euro meer uitgeven, dan genoegen nemen met minder. We zien dat nekmassage apparaten snel defect raken. Het kijken naar een geschikt apparaat hangt dus ook af van de mate waarin je hem gaat gebruiken.

Let vooral op de recensies en reviews die zijn geschreven bij de producten. Daar kan je vaak erg wijs uit worden of je een solide nekmassage apparaat in handen hebt. 

Hoe werkt een nekmassage apparaat?

In de meeste gevallen kan je een nekmassage apparaat gemakkelijk om je nek hangen. Vervolgens zal je hem kunnen instellen op de gewenste stand. Vaak zitten de knopjes bovenop zodat je gemakkelijk van stand kan veranderen wanneer je maar wil. 

Mag ik met nekklachten en/of blessures een nekmassage apparaat gebruiken?

Voordat je een nekmassage apparaat gebruikt met rugklachten of nekklachten adviseren wij om je arts te raadplegen. Het kan zijn dat het geen schade aanricht, maar een specialist kan hier beter over oordelen. 

Hoelang duurt een gemiddelde nekmassage?

Afhankelijk van het nekmassage apparaat dat je aanschaft duurt hij gemiddeld 10 tot 15 minuten. Je kan de nekmassages constant verlengen wanneer je behoefte hebt aan een langere massage. Langer dan een 45 minuten raden wij echter niet aan. 

Moet ik mijn nekmassage apparaat schoonmaken?

Wanneer jij niet de enige bent die het nekmassage apparaat gebruikt, adviseren wij zeker om hem na gebruik schoon te maken. Dit kan al met een vochtig doekje. 

Hoe vaak mag ik mijn nekmassage apparaat gebruiken?

Je mag een nekmassage apparaat zo vaak gebruiken als je wil. Wij adviseren wel om minimaal drie uur rust te nemen tussen de sessies in. Een enkele nekmassage per dag kan al voldoende zijn voor je ontspanning. 

Is een nekmassage apparaat veilig?

Het is altijd goed om te kijken naar de keurmerken voordat je een nekmassage apparaat gaat gebruiken. De nekmassage apparaten die verkocht worden binnen de EU zijn voorzien van de juiste keurmerken en zijn daarmee veilig genoeg om te gebruiken. 

0 Shares
Ook interessant