Beste Voetmassage apparaten (beoordeeld in 2023) 

0 Shares
0
0
0

Best beoordeelde voetmassage apparaten – onze nummer 1 van 2023 

Het Auronic Voetmassage apparaat staat bij ons op de eerste plaats. Hij is compact, makkelijk mee te nemen en heeft precies de standen die je nodig hebt. Er zit een heerlijke hitte functie op zodat je jouw voeten lekker kan opwarmen. Dit is een fijn apparaat voor zowel thuis als op je kantoor. 

Introductie 

In dit artikel vind je alles over voetmassage apparaten. We hebben een top 5 gemaakt met de beste voetmassage apparaten op de markt. Maar ook geven we je 10 verschillende tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een voetmassage apparaat. 

De meeste mensen die een voetmassage apparaat kopen hebben niet alleen last van voetklachten, maar juist omdat ze nek- of rugklachten hebben, kopen ze een voetmassage apparaat. Een voetmassage apparaat zorgt er namelijk voor dat je hele lichaam zich ontspant. Veel spanning in je lijf neem je namelijk mee in je voeten. Masseer jij je voeten, dan masseer je ook automatisch je rug, nek, en andere delen van je lichaam. 

Wil je alles weten over voetmassage apparaten lees dan vooral dit volledige artikel voor tips en tricks. Maar ook welke je het beste kan aanschaffen wanneer je last hebt van vaste of stramme spieren. Ben jij dus opzoek naar een geschikt voetmassage apparaat? Dan is dit de ultieme checklist voor jouw. 

Kooptips: 5 belangrijke dingen om naar te kijken bij het aanschaffen van een goed voetmassage apparaat

Ben jij opzoek naar een voetmassage apparaat? Dan volgen hier 5 tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een voetmassage apparaat:

  1. Comfort en pasvorm 

Het belangrijkste bij een voetmassage apparaat is natuurlijk dat je heerlijk kan ontspannen. Dus wanneer een voetmassage apparaat niet lekker om je voeten zit, dan is dat niet fijn. Wij vinden dus wanneer jij een voetmassage apparaat kiest je moet kijken naar het comfort. Passen jouw voeten goed en zit het lekker wanneer je een tijdje het massageapparaat aanhebt?

  • Massagefuncties

Bij veel voetmassage apparaten heb je verschillende functies. Deze functies kan je instellen op basis van wat jij die dag nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld toe aan een harde massage, dan stel je hem wat steviger in. En andersom, wanneer je last hebt van je voeten, dan kan je een beter een fijne touch gebruiken. Let dus goed op of het door jou gekozen voetmassage apparaat verschillende functies heeft. 

  • Op maat voor je voeten

We hadden het er al even over in punt 1: comfort en pasvorm. Maar wist je ook dat wanneer je voet niet in het standaard apparaat past, je ook op maat voetmassage apparaten hebt? Zo kan je ze instellen precies op jouw voeten. 

  • Veilig gebruik 

Het gaat hier om een apparaat dat je met een stekker moet inpluggen. Het is dus belangrijk dat hij zo veilig mogelijk geproduceerd is. Je kan hier op letten door te kijken naar verschillende veiligheidsnormen en certificeringen. Gebruik niet zomaar iedere voetmassage apparaat. 

  • Duurzaamheid 

Hoe lang gaat dit voetmassage apparaat mee? Dat is iets wat je toch wel moet weten voordat je hem aanschaft. Want er zijn veel apparaten die toch wat tegenvallen in de levensduur. Kijk dus goed naar de beoordelingen om te zien of dit een goed apparaat is ook voor de toekomst. 

5 beste producten 

#1 Auronic Voetmassage Apparaat 

Dit is een voetmassage apparaat van Auronic. Wij zouden deze adviseren wanneer je opzoek bent naar een voetmassage apparaat voor een zachte prijs. Voor nog geen 60,- euro heb je dit voetmassage apparaat al in huis. Hij heeft in totaal meer dan 100 verschillende beoordelingen en haalt daarmee bijna een 5 sterren. Dat is uitzonderlijk voor producten zoals deze. Daarom vielen wij ook stijl achterover toen wij de beoordeling zagen. In totaal bestaat het Auronic Voetmassage apparaat uit 6 verschillende massagekoppen. Deze massage koppen staan allemaal los van elkaar en zullen op een andere manier draaien. Hierdoor krijg je een ultieme massage ervaring. Je hebt verschillende standen die je van tevoren kan instellen. Zo kan je kiezen voor een verschillende draaisnelheden, gedurende jouw voetmassage kan je dit door een druk op de knop makkelijk aanpassen. 

Dit voetmassage apparaat heeft ook een warmte functie. Deze warmte functie kan je ook onafhankelijk gebruiken. Heb jij behoefte na een lange dag aan warme voeten, of is het koud in huis? Dan kan je de warmte functie aanzetten. Ook hiervoor heb je weer een aantal verschillende standen die je kan instellen. Het verwarmen van je voeten zorgt ervoor dat je bloedvaten open gaan staan. Dit helpt tegen pijnlijke en gespannen spieren, je leert ze op deze manieren meer te ontspannen. 

Een ander voordeel van dit voetmassage apparaat vinden wij dat je hem kan meenemen. Zo hoef je hem niet alleen maar thuis bij de bank te hebben, maar kan je hem ook gewoon meenemen naar je werk. Op het kantoor een voetmassage krijgen kan erg helpen wanneer je meer ontspanning zoekt tussen het werken achter een computer of laptop. Zet hem voor 15 minuten aan, of heb hem lekker een uurtje aan tijdens kantooruren. 

Als laatste willen wij nog benoemen dat het voetmassage apparaat geschikt is voor jouw hele lichaam. Doordat hij mooi plat is kan je hem ook onder aan je rugleuning zetten. Zo kan je zelf jouw onderrug gemakkelijk masseren. Hoe heerlijk is dat! Je kan nu genieten van een been, rug of arm massage ieder moment van de dag. 

#2 Medisana FM 888 Voetmassage apparaat 

Op de nummer twee komt voor ons dit voetmassage apparaat van Medisana. In het begin werd Medisana nog enkel verkocht via de Lidl. Maar inmiddels is Medisana een toonaangevend bedrijf geworden dat vooral in huishoudelijke producten hoog van de toren blaast. Wij omschrijven hier natuurlijk niet echt een huishoudelijk product, maar het kan er wel voor zorgen dat je met meer ontspanning thuis zit. Zo is dit voetmassage apparaat iets duurder dan het bovenstaande apparaat van Auronic. Maar hij heeft ook verschillende functies, plus hij ziet er toch ook heel anders uit dan andere voetmassage apparaten. 

Bij Medisana hebben ze gekeken naar wat jouw voet precies nodig heeft. Zo heb je een voetmassage niet alleen nodig aan de onder kant van je voeten. Maar ook de bovenzijde, en de zijkanten van je voeten kunnen af en toe ontspanning gebruiken. Bij dit voetmassage apparaat kan je jouw voeten helemaal erin stoppen. Hierdoor worden alle kanten van jouw voeten gemasseerd en heb je echt een totale ervaring. Dat wordt dus optimaal ontspannen en genieten wanneer jij het Medisana FM 888 Voetmassage apparaat in huis haalt. 

Dit voetmassage apparaat zorgt ervoor dat traditionele technieken zoals een Shiatsumassage gecombineerd worden met compressiemassages. Je kan ze ook allemaal los van elkaar bedienen door de verschillende standen te gebruiken. Bij een Shiatsumassage wordt er gewerkt met warmte en massage. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop. Hierdoor zullen je voeten dus nog beter gaan ontspannen dan dat ze al deden. Daarnaast is het ook nog eens er lekker tijdens koudere dagen. 

De binnenvoering van de Medisana FM 888 is volledig uitwasbaar. Hierdoor zit je niet in het zweet van anderen met jouw voeten. Verder is hij erg onderhoudsvriendelijk en kan je hem gemakkelijk schoonmaken. 

#3 Nuvance voetmassage apparaat 

Dit is het goedkoopste voetmassage apparaat dat wij onze lijst hebben staan. Nuvance is een ontzettend klein apparaat dat je gemakkelijk mee kan nemen overal mee naartoe. Het is een voetmassage apparaat voor op ieder moment. Er zijn mensen die moeilijk kunnen lopen doordat ze altijd last van hun onderrug hebben of zelfs hun benen. Een voetmassage apparaat kan dan ontzettend helpen. En vooral wanneer je hem overal mee naartoe kan nemen. Het is een compact apparaat van nog geen 25 euro. Je kan letterlijk op ieder moment een gewenste en welverdiende voetmassage krijgen. 

Het Nuvance voetmassage apparaat is ontworpen met een EMS-technologie. Hierdoor kan je hem gebruiken voor een intense voetmassage, maar ook voor een voetmassage die meer ontspannen mag zijn. Hij is voorzien van 8 verschillende massagestanden, en 19 verschillende intensiteiten. Hierdoor weet je zeker dat je hem kan voldoen aan jouw behoeften van dat moment. Kies je voor de versie met een e-book, dan wordt er uitgelegd welke standen voor welk moment zijn. Maar ook wanneer je hem beter wel of juist beter niet kan gebruiken. 

Verder is het Nuvance voetmassage apparaat gemaakt van PU-materialen en uiterst duurzaam. Hierdoor zal hij als je er goed voor zorgt lange tijd meegaan. Ze bieden bij Nuvance een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je na 30 dagen niet tevreden met je product, dan mag je hem gewoon terugsturen en krijg jij je volledige aankoopbedrag weer teruggestort op je rekening. Ze hechten veel waarde aan de veiligheid en de kwaliteit van hun producten bij Nuvance. Dus ook dit voetmassage apparaat voldoet aan alle eisen. 

Hij krijgt veel positieve reviews, toch zijn er ook mensen die een negatieve review geven. Deze gaat vooral over defecte modellen. Nuvance geeft dan ook aan dat er een tijdje slechte modellen in omloop zijn geweest. Inmiddels is dit probleem verholpen en zijn er enkel weer goede producten op de markt te verkrijgen. De meeste gebruikers zijn echter erg blij met hun gekochte product. Zo ervaren velen minder moeie benen en geven aan dat het heerlijk is wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit. Dit is de reden dat hij bij ons op plek 3 staat in de lijst. 

#4 Homedics FM TS9 Voetmassage apparaat

Dit is een simpel maar goed voetmassage appraat. Zoals wij al eerder beschreven hadden zijn we altijd opzoek naar voetmassage apparaten die goed worden beoordeeld. Van daaruit maken wij onze lijst compleet. Met een 4,1 is deze goed beoordeeld, en is hij ook nog eens te koop voor nog geen 70 euro. Een stuk duurder dan het voetmassage apparaat hierboven. Maar dit is een gemiddelde prijs voor een goed voetmassage apparaat.  Voor deze prijs krijg een voetmassage apparaat met 6 onafhankelijk draaiende koppen. Deze kan je instellen met of zonder infrarood verwarming. Dit kan je gemakkelijk doen door de schakelaar. 

Met je voet kan je de schakelaar makkelijk bedienen. Je krijgt dus gelukkig niet weer een afstandsbediening bij dit product. Want waarschijnlijk heb je al genoeg afstandsbedieningen in huis liggen die je gebruikt. Met je teen kan je gewoon de schakelaar aan- of uitdoen. Je bepaalt zelf of je de warmte wel of niet gebruikt bij je massage. Over de hele basis van je voet zal je de warmte ervaren. Maar ook de roterende koppen zullen alle punten van jouw voeten bereiken. Dat maakt het een echte topmassage. 

Je hebt twee jaar garantie bij dit voetmassage apparaat. Dat is behoorlijk lang in vergelijking bij veel andere apparaten. Veel voetmassage apparaten gaan dan ook stuk na verloop van tijd. Bij dit het Homedics FM TS9 voetmassage apparaat gaat ze ervanuit dat hij lange tijd mee zal gaan zonder al te veel problemen. Zorg voor ontspanning in je woonkamer, of op het werk. Ga met minder stramme spieren naar huis terwijl je een hele dag hebt gewerkt. Minder last van je spieren is minder stress in je lichaam. Dit apparaat helpt je daarbij. 

Het nadeel van dit voetmassage apparaat is dat er maar 1 stand is. Daardoor kan je niet de intensiteit aanpassen. Dat kan bij veel andere apparaten wel. Daarentegen is het wel een heel degelijk apparaat dat niet snel stuk zal gaan na veelvuldig gebruik. Hoe meer verschillende standen hoe meer er dan ook stuk kan gaan aan je voetmassage apparaat. 

#5 Beurer FM90 Shiatsu voetmassage apparaat 

Als laatste hebben wij een zeer goed voetmassage apparaat opgeschreven, maar wel 1 die ook een stuk duurder is. Hij krijgt bijna een vijf sterren beoordeling en heeft iets heel speciaals en dat is: Luchtcompressie. Wij vertellen je in het kort over dit apparaat, dat je zeker in huis wil halen als jij een iets luxer voetmassage apparaat verwacht. 

Het Beurer FM90 Shiatsu voetmassage apparaat is voorzien van een luchtdrukmassage stand. Deze stand zorgt ervoor dat je een krachtige en toch aangename massage zal ervaren. Dit is anders dan vele massages waarmee er gewerkt wordt met de traditionele massageknoppen. Deze massage zal je ervaren als veel prettiger en aangenamer. Het zal je voetzolen extra ontspanning geven en door de warmte is het ook nog goed voor de verschillende bloedbanen die door je voeten lopen. 

Dit voetmassage apparaat is niet ingewikkeld in gebruik. Zo kan je gemakkelijk switchen tussen verschillende modussen. De voetmassage begint altijd rustig. Zo bouwt hij rustig aan op tot een wat intensievere massage. Maar wanneer jij wil dat hij rustig blijft, dan kan je klikken op de mode button. Deze zorgt ervoor dat je kan kiezen tussen drie verschillende intensiteiten. Dit kan je ook doen met de warmte. Door te kiezen uit drie verschillende warmtes, dit is natuurlijk afhankelijk van het weer. Wanneer het winters weer is, wil je misschien wel een lekker warme stand om heerlijk op te warmen.  

Omdat hij wat duurder is dan de andere voetmassage apparaten wordt er automatisch meer van hem verwacht. Dit mag je dan ook verwachten, maar door allerlei verschillende standen zal je allen maar verward raken. Daarom is er gekozen voor een drietal verschillende standen. Daarbij kan je de hoes uitnemen en gemakkelijk uitwassen. Het voetmassage apparaat is gemaakt tot aan schoenmaat 46. Heb jij kleine voeten, dan kan het zijn dat de massage niet optimaal is voor jouw voet. Dan kan je beter kijken naar een voetmassage apparaat die je op maat kan instellen. Voor iedereen met een schoenmaat boven de 38 is hij uitermate geschikt als heerlijk voetmassage apparaat. 

Conclusie 

Je ziet dat er verschillende voetmassage apparaten op de markt zijn. Sommige zijn voor gevoelige voeten en dan ander is weer een extreem professioneel apparaat. Wij hebben een lijst proberen te maken die voldoet aan ze allemaal. Wij vinden het beste voetmassage apparaat, niet degene die het duurst is. Maar juist die het best beoordeeld is door gebruikers. Dit kan zijn door de lage prijs in combinatie met de goede functies. Daarom hebben wij deze 5 verschillende voetmassage apparaten gekozen. 

Heb je toch nog een paar vragen? Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor je op een rij gezet. Grote kans dat het antwoord ertussen zal zitten. 

Veelgestelde vragen

Kan je een voetmassage apparaat gebruiken met gezondheidsproblemen? 

Het is goed dat jij je druk maakt om je eigen gezondheid. Want is het wel goed dat je een voetmassage apparaat gebruikt met jouw aandoeningen? Informeer altijd eerst een zorgverlener om er zeker van te zijn dat jij een voetmassage apparaat kan gebruiken. Over het algemeen kan iedereen zonder problemen een voetmassage apparaat gebruiken. 

Kan ik een voetmassage apparaat gebruiken met mijn schoenen aan? 

Het is het beste om geen schoenen aan te doen wanneer je een voetmassage apparaat gebruikt. Je zal dan namelijk de massage niet echt voelen. Met sokken nog aan zou je wel een voetmassage apparaat kunnen gebruiken. Maar toch adviseren wij je om met blote voeten in het voetmassage apparaat te stappen. Zo zal je de massage het beste ervaren. 

Wat zijn de voordelen van een voetmassage apparaat? 

Bij een massage aan de voeten zal je zien dat je hele lichaam zich leert ontspannen. Dat is een groot voordeel aan een voetmassage. Daarnaast vinden mensen het vaak vervelend wanneer iemand zijn/haar voeten masseert. Wanneer een apparaat het doet zal het al heel anders voelen. Dat is ook een groot voordeel van een voetmassage apparaat ten opzichte van een masseur. 

Is een voetmassage apparaat geschikt voor iedereen? 

In principe kan iedereen een voetmassage apparaat gebruiken. Al zouden wij adviseren om een voetmassage apparaat niet voor baby’s te gebruiken. Het masseren van je voeten kan lekker zijn voor ouderen, maar ook voor kinderen vanaf 4 jaar oud

0 Shares
Ook interessant

Wat is droomsap?

Wat zou het toch fantastisch zijn als elke nacht een feestje is. Een feestje om te slapen. Ongestoord,…
plate with sushi rolls near chopsticks

Is sushi gezond?

Goede vraag! Als jij het antwoord weet, vertel je het ons dan? Nee hoor, je hoeft geen antwoord…