Een diepgaande kijk op het vermogen van Virgil van Dijk

0 Shares
0
0
0

In 2024 is hij de aanvoerder van het Nederlands Elftal. Nou, dan kan je er gif op innemen dat het een succesvol voetballer is. We zullen je in deze blog over zijn successen vertellen, waarbij we de nadruk leggen op zijn financieel succes. Want, zo blijkt, deze man is zo vermogend, dat je er bijna jaloers op zou worden. Of je vindt het simpelweg terecht, wat deze man verdiend. Goed, without further ado, we zullen nu echt starten met de blog en alle relevante informatie.

Een vruchtbare carrière

Virgil van Dijk begon zijn carrière bij Willem II en maakte vervolgens indruk bij FC Groningen. Zijn prestaties daar leidden tot een transfer naar Celtic en later naar Southampton, waar hij zich verder ontwikkelde. In 2018 zou hij de overstap maken naar Liverpool. Het astronomische transferbedrag van maar liefst 84 miljoen was destijds een van de hoogste bedragen ooit voor een verdediger. Hoewel het niet zo is dat de verdediger dan ook die 84 miljoen op zijn bankrekening ziet verschijnen, zal hij er wel degelijk een mooi salaris aan overhouden.

Salaris en vermogen

Het vermogen van Virgil van Dijk wordt met gemak geschat op tientallen miljoenen euro’s. Hoewel er natuurlijk geen exacte cijfers bekend zijn over zijn totale vermogen, is wel duidelijk at hij jaarlijks ongeveer 13 miljoen euro verdient bij Liverpool. Daarbij komt nog bovenop dat hij verdient aan zijn inkomsten als speler en aanvoerder bij het Nederlands Elftal. Verder heeft hij, naast deze ‘vaste’ salarissen ook inkomsten uit sponsorcontracten en bonussen. Deze factoren dragen allemaal bij aan zijn aanzienlijke vermogen.

Een blik op de toekomst

Ja, ja. Inmiddels is Virgil van Dijk al vader geworden van twee dochters, genaamd Nila en Jada. Zelf is de beste kerel alweer de dertig gepasseerd en dat zegt natuurlijk ook iets over je fysieke staat. We vragen ons dan ook af of de beste speler nog lang blijft voetballen. Qua financiën zit hij er nog wel gebakken bij, maar misschien merkt hij aan een aantal kwaaltjes dat het minder gaat.

Als we kijken naar het algemeen, dan zeggen verschillende bronnen dat de meeste voetballers tot ongeveer 40 jaar zullen doorvoetballen. Kijken we naar de grote sterren als Ronaldo of Messi, dan lijkt dat inderdaad het geval te zijn. Zij zijn namelijk medio 2024 alweer 37 en 39 jaar oud. Nou ja, wij hopen dat we dat koppie van Virgil van Dijk nog een geruime tijd zullen zien. Het talent heeft oog voor zijn team en weet hoe het spelletje werkt. Tuurlijk heeft hij weleens een misstap gemaakt in de wedstrijd, maar het is dan ook maar ‘een spelletje’. Of mogen we dat niet zo zeggen?

Conclusie

Al met al kunnen we concluderen dat aanvoerder Virgil van Dijk door de jaren heen een aanzienlijk vermogen heeft opgebouwd. We weten dan wel niet exact hoe hoog het is, maar wel dat hij alleen al door het jaarsalaris een multimiljonair zou moeten zijn. Op naar nog meer Van Dijk, in de toekomst!

0 Shares
Ook interessant