Hakim Ziyech: vriendin, salaris, vermogen en meer

0 Shares
0
0
0

In dit artikel vertellen we meer over het leven van Hakim Ziyech. Natuurlijk over voetbal, maar ook over zijn vriendin, inkomen, auto en vermogen. 

Hakim Ziyech is een bekende voetballer uit Marokko. De in Dronten geboren voetballer is in 2007 bij Herenveen terecht gekomen. Hier speelde hij in het seizoen 2012 tot en met 2014, 40 wedstrijden. In de gloriejaren van FC Twente speelde hij ook hier twee seizoenen waar hij in totaal 68 wedsstrijden speelde. Maar pas toen hij bij Ajax kwam, begon het grote geld voor hem te gloren. In plaats van een overstap te maken naar een grote topclub in het buitenland besloot hij om in Nederland te blijven voetballen. Dit heeft hem geen windeieren gelegd. 

Ziyech en Ajax 

Hakim speelde een geweldige reeks aan wedstrijden bij Ajax. Hij kwam hier terecht een seizoen voor het gouden seizoen. Hij mocht dus met spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jongh en Dusan Tadic op het veld staan. Door de strakke pases van Ziyech en de mooie vrijetrappen en corners bereikte Ajax de halve finale. Hiervoor werden clubs als Real Madrid en Juventus helemaal zoek gespeeld. Ziyech had een groot aandeel in deze wedstrijden en werd niet voor niets verkozen tot Ajacied van het jaar door de supporters. Hierna bleef hij nog een jaar bij Ajax tot hij zijn overstap maakte naar Chelsea.

Na drie jaar bij Chelsea zou Ajax hem graag weer terugzien.

Vriendin van Hakim Ziyech 

Ziyech probeert zijn privéleven en zijn carrière als voetballer gescheiden te houden. Dat kunnen we duidelijk zien zodra we opzoek gaan naar zijn vriendin of vrouw. We lopen dan tegen een flinke muur aan. Zelden wordt Hakim Ziyech gezien in het openbaar. En al helemaal niet met vrouwen. Zo zijn er drie verhalen die de ronde doen over de vriendin van Hakim Ziyech: 

1.     Een vast relatie 

Hakim Ziyech zou al jaren een vaste relatie hebben. Hij heeft een vrouw die niet in de openbaarheid wil treden. Omdat Hakim Ziyech islamitisch is wil hij dit dan ook liever niet hebben. Wie zijn vaste relatie is blijft dus ongewis en voor het grote publiek een vraagteken. Zullen zijn naaste vrienden het wel weten? 

2.     Een geheime relatie 

Een stiekeme relatie, dat gaat ook vaak de ronde over Hakim Ziyech. Hij zou een paar keer gespot zijn met Aja Narie. Zij is een fulltime influencer en content creator. Er zijn geen foto’s van ze samen behalve een foto waarop je haar rug kan zien. Dit is wanneer ze samen aan het eten zijn in een restaurant in Dubai. 

3.     Monica Geuze en Hakim Ziyech 

Rond het WK speelde er opeens een heel andere roddel. We kennen allemaal Monica Geuze wel. De oud vriendin van Lil Kleine zou gespot zijn met Hakim Ziyech. Ze zouden een gezellige tijd samen hebben gehad, maar Monica ontkent een relatie met hem te hebben. Hakim Ziyech wil er dan ook verder niet op ingaan. 

Juicechannels komen regelmatig met nieuw nieuws over de relatie van Hakim Ziyech. Het blijft toch een HOT-topic. Maar zal er ooit duidelijkheid komen? 

De luxe auto’s van Hakim Ziyech 

Dat je Hakim Ziyech niet in een Toyota Corolla gaat zien mag wel duidelijk zijn. Zo heeft hij drie opvallende auto’s die je zeker het noemen waard zijn. Want deze auto’s zijn zeker niet goedkoop, we gaan van goedkoopste naar duurste bolide: 

Lamborghini Urus 

We weten nog weld at de Lamborghini Urus op de markt kwam een SUV van Lamborghini. Ineens ging alle rijke influencers in Nederland voor deze bolide. Zo ook de rijke voetballer Hakim Ziyech. Hij kocht deze auto om heerlijke in rond te crossen. Ook al was Mercedes destijds de hoofdsponsor van de Ajacied, hij kwam regelmatig in zijn sportauto op de toekomst aan. Deze auto kostte hem: 280.000 euro

Audi RS 6-R ABT 

Je ziet dit beest misschien weleens over de weg scheuren. De Audi RS-6 is voor enorm veel mensen een droomauto. Hakim Ziyech vond dat er nog een klein stapje boven op zou moeten. Daarom heeft hij hem laten tunen in Duitsland. De auto heeft een 740 pk en in totaal zijn er maar 125 van dit model gemaakt. Er zit een flinke V8 motor in en in 3,5 seconden zit je al op de 100 km/pu. Deze auto kostte hem: 317.000 euro. 

Rolls-Royce Cullinan 

Het moment dat Hakim Ziyech de overstap maakte naar Chelsea moest daar ook een auto bij die paste bij het astronomische bedrag dat hij ging verdienen. Heel veel duurder dan de Rolls-Royce Cullinan worden ze niet gemaakt. Er zit flink wat vermogen in deze auto, maar het gaat toch vooral om de uitstraling en de looks. Hoeveel deze auto kostte is niet helemaal duidelijk. Maar dat hij meer dan 500.000 euro heeft gekost is wel zeker! 

Het huis van Hakim Ziyech 

Hakim Ziyech is niet alleen actief op het voetbalveld, maar ook op de woningmarkt. Zo heeft hij onder andere een woning in Amsterdam-west. Deze verhuurt hij voor een slordige 8900,- per maand. In 2016 was hij in bezit van een penthouse aan de zuid as, deze kocht hij voor 1,86, en verkocht hij voor 2,7 miljoen. Hij kocht eerder ook al een luxe villa in Utrecht voor 4,4 miljoen. Maar momenteel woont hij in Londen waar hij een woning huurt. Hierover is niet veel bekend. De woning in Utrecht gebruikt hij om neer te strijken wanneer hij bij zijn vrienden in Nederland is. 

Vermogen en salaris van Hakim Ziyech 

Voetballers zijn vaak niet openlijk over hun contracten. Ook over Hakim Ziyech is geen directe duidelijkheid. Toch hebben we cijfers gevonden waaruit blijkt dat zijn jaarsalaris op bijna 6 miljoen per jaar uitkomt. Hij voetbalt nu inmiddels drie jaar in Engeland. Dat tikt toch behoorlijk aan. Daarnaast heeft hij verschillende woningen en auto’s. Wij schatten zijn totale vermogen rond de 20 miljoen. Maar dit kan ook een stuk hoger zijn door verschillende bonussen en misschien wel sieraden en meer. 

Wil je meer weten over het huis van Hakim Ziyech? Bekijk dan deze video die online staat waarin ze door zijn woning lopen.  

0 Shares
Ook interessant

Wat zijn glaslatten?

Glaslatten zijn een essentieel onderdeel van ramen en deuren. Ze spelen een belangrijke rol bij het installeren en…